Baby dans en mini dans
initiatie en ritmische dans voor de allerkleinste van 3 tot 6 jaar. Basiscursus op creatieve en ludieke wijze alvorens te kunnen starten met klassieke dans voor 5 tot 6 jaar.
Jazz initiatie of hip hop kinderen.
Ritmisch, evenwicht, ruimtebeheer, basis technieken (jazz/klassiek/funk) enz…

Klassieke dans – kinderen/tieners/volwassenen
De initiatiecursus is voor kinderen van 5 tot 7 jaar hij laat toe van al de basissen van de klassieke dans gemakkelijk en met een goed humeur te leren. De balletposities, pliés, dégagés, enz….
De klassieke lessen +7jaar, tieners en volwassenen laten toe om te evolueren in de techniek van de klassieke dans en er toe te komen moeilijkere combinatie van bewegingen te maken.

 

Jazz
Jazzdans maakt deel uit van de “jazz” -beweging die is geboren in de zwarte Amerikaanse cultuur.
Het werkt aan techniek, coördinatie, ritme, flexibiliteit maar ook expressiviteit.
De jazzdans van vandaag leert de nodige technische basics op de meest modieuze ritmes en liedjes van het moment.

Break dans kinderen
De break dans is een onderdeel van de hip-hop beweging maar zijn specificiteit is het aanleren van het grondwerk en acrobatische figuren. 
De break danssers B-boys genoemd (jongens) en B-girls (meisjes) gaan verschillende technieken leren beheersen die een belangrijke fisieke inspanning zullen vragen, strengheid en discipline. 
Teneinde om de populaire kant te behouden en “street dance” van break, eindigen de lessen meestal door een “freestyle” oefening of “voor de grotere” met een “battle”.

Hip Hop & urban Dance
De Hip Hop is een dans die een zekere coordinatie en een gevoel voor ritme vraagt. Inderdaad, de Hip Hop is een energetische discipline dat aan de leerlingen gaat toelaten hun dynamisme en hun stijl te ontwikkelen.
Elke Hip Hop leraar heeft in het algemeen een andere aanpak, hetgeen toelaat om alle facetten van deze stijl te verkennen!

Zumba
Zumba is een mix van aerobics en Latin dans of plezier, sensualiteit … Dans- en fitnesslessen in een dynamische en vriendelijke sfeer! 
Ideaal om te dansen en stoom af te blazen zonder hoofdpijn en in een goed humeur! 

Hedendaags
Tijdens hedendaagse lessen gaan we op zoek naar de natuurlijke beweging van het lichaam en zijn verschillende uitdrukkingswijzen.
We werken aan de vloeibaarheid van het gebaar, de slingerbeweging, het afsluiten, het loslaten het vallen en de grondwerk.
Het hedendaagse is ook choreografieën en creatieve volgorde op de huidige muziek.

Ragga
Ragga is een ritmische danscursus in de kleuren van zonnige landen. Deze cursus is bedoeld voor al de mensen met een woedend verlangen om te BEWEGEN naar American Groove ritmes (Sean Paul, ….)
Geïmporteerd uit Jamaica via de VS, het is een van de meest modieuze dansstijlen van het moment!

Lady Stylling
Vrouwelijkheid en sensualiteit zijn de sleutelwoorden. 
Alliantie van theatrale en sexy stijl geïnspireerd door het grootste cabaret in Parijs met verschillende technieken zoals Wacking, Voguing, Jazz Funk, Street Jazz, enz … Gemixt met latijnse dansen : Salsa/bachata/en de grootste latijnse hits. Met behoud van gratie en elegantie, stelt deze cursus je in staat om jezelf uit te drukken zonder complex en om je sensualiteit naar voren te brengen.

Yoga

Yoga is de beoefening van een reeks houdingen en ademhalingsoefeningen die gericht zijn op fysiek en mentaal welzijn. Deze oude levenskunst zoals die in de teksten wordt uitgelegd, openbaart zich als een inwijdingspad dat de fysieke discipline overstijgt.De eerste verwijzingen naar yoga zijn te vinden in de Yoga Sutra van Patanjali geschreven rond 200 v.Chr.In dit boek begrijpen we de basis van de filosofie van yoga en de mogelijke toepassing ervan op alle gebieden van ons leven.

Latijnse dansen
Een smakelijke mix tussen Salsa, Bachata, Cubaanse Dansen, enz… Benaderd de verschillende technieken van Latijnse dansen.
Kom alleen of met z’n tweeën, zweet op de meest ritmische Latijnse muziek!

Open voor iedereen!

OPENdeurdagen op 4 en 5 september 2021 !